Brandstof
Herenspeciaalzaak in Amersfoort

Contact

Herenjassen

Brandstof: dé winkel voor herenjassen in Amersfoort

Zorg dat u er altijd piekfijn uitziet met een toffe jas van Brandstof. U vindt hier zowel trendy als meer tijdloze herenjassen van merken als Barbour en Holubar. Bij Brandstof koopt u geen goedkope jas voor één seizoen: de items in de winkel zijn gemaakt om lang mooi te blijven en tegen een stootje te kunnen. Bent u op zoek naar unieke, hoogwaardige herenjassen in Amersfoort? Neem eens een kijkje bij Brandstof!

Stijl en comfort

Zorg dat u ’s winters én ’s zomers goed voor de dag komt in een jas die echt bij u past. Het kan nog best een uitdaging zijn om een winterjas voor heren of zomerjas voor heren te vinden waar u zich lekker in voelt, die mooi is en die ook jarenlang mooi blíjft. Bij Brandstof vindt u jassen die perfect passen bij de man die waarde hecht aan stijl en comfort. Met zorg wordt gekozen voor de merken waar Brandstof in gelooft en helemaal achter staat. Zo weet u zeker dat u lange tijd plezier hebt van uw aankoop.

Herenjassen voor ieder type

Een merk waarvan u iedere winter weer de mooiste parka’s kunt krijgen is Holubar. Dit Amerikaanse label staat bekend om de hoge kwaliteit van de jassen en accessoires, die oorspronkelijk gemaakt werden voor bergbeklimmers. Verwacht echter geen oubollige windjacks: de jassen van Holubar zijn fris, trendy en uitgevoerd in prachtige kleuren. En bovendien zijn ze zo gemaakt dat ze jarenlang mooi blijven. Een Holubar-jas is een toffe jas voor heren die graag een goede, warme parka willen, maar eens iets anders zoeken dan Canadian Goose of Woolrich.

Een tweede merk waarvan Brandstof altijd de winter- en zomerjassen verkoopt is het Britse Barbour. Vooral de waxjassen van dit merk zijn ieder seizoen weer populair, maar ook de andere uitvoeringen zijn bijzonder de moeite waard. De jassen van Barbour hebben die klassieke preppy uitstraling die wordt geassocieerd met Engeland, waardoor een Barbour mooi past bij zowel een klassieke garderobe als bij een meer vintage-geïnspireerde stijl. Onverwoestbaar en tijdloos: een Barbour draagt u naar werk én naar een festival.

Maar dat is nog niet alles. Om een compleet beeld te krijgen van de huidige collectie herenjassen is het een goed idee om eens een kijkje te komen nemen bij Brandstof in Amersfoort. U wordt met plezier verder geholpen! Vragen? Stuur gerust een berichtje of bel naar tel. 085-8888354.

Brandstof

Kwaliteit en een tijdloze feel:
Dat is waar Brandstof voor staat!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact