Brandstof
Herenspeciaalzaak in Amersfoort

Contact

Barbour

De uitstekende jassen van Barbour bij Brandstof

Bent u al bekend met Barbour? Dit Britse kledingmerk bestaat al ruim 100 jaar en levert hoge kwaliteit buitenkleding. Bij Brandstof kunt u terecht voor een ruime collectie water- en winddichte jassen van Barbour in Amersfoort. Deze jassen zijn klassiek en toch casual in uitstraling en gaan, dankzij de unieke kwaliteit, jarenlang mee. Daar hebt u optimaal plezier van!

Authentieke kwaliteit

Barbour is een Brits familiebedrijf, in 1894 opgericht door de Schot John Barbour. Het doel van Barbour was buitenkleding te maken waar de drager droog en comfortabel in bleef, zonder die luxe uitstraling op te hoeven geven. De oplossing: kaarsvet. Al langere tijd werd kleding water- en winddicht gemaakt met teer of visolie, maar kaarsvet (en later paraffine) bleek een gemakkelijkere oplossing. De kleding sloeg aan bij buitenwerkers: havenarbeiders, vissers, maar ook jagers en motorrijders. Nog altijd wordt de kleding van Barbour veel gedragen; zelfs de Britse koninklijke familie loopt met de Barbour-jassen weg!

Een gewaxte Barbour-jas gebruikt u jarenlang. Daarom past het merk mooi binnen de filosofie van Brandstof: herenmode van topkwaliteit. De uitstraling is zowel klassiek als casual door de herkenbare gequilte stof en corduroy kraag. Daardoor past een Barbour-jas voor heren zowel bij een prachtig maatpak als bij een dagelijkse outfit. En omdat het model zelfs een beetje vintage aandoet, misstaat een Barbour ook niet bovenop een trendy festivaloutfit. Tel hier de waterdichtheid bij op en u haalt een veelzijdige, duurzame jas in huis.

Een duurzame aankoop

Bij Brandstof kunt u altijd rekenen op uitgebreide service en eerlijk advies. Dankzij ruim 25 jaar ervaring in retail is er volop expertise in huis en loopt de gemiddelde klant naar buiten met een aankoop die nog lang plezier op zal leveren. Daar kunt u op bouwen.

Wees welkom om eens een bezoekje te brengen aan de winkel in Amersfoort. Hebt u een vraag over Brandstof of de huidige collectie van Barbour? Aarzel vooral niet om te bellen naar tel. 085-8888354 of om een bericht te sturen via het contactformulier. U wordt snel verder geholpen.

Brandstof

Kwaliteit en een tijdloze feel:
Dat is waar Brandstof voor staat!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact